Vitt och kallt sa Bonnie Katt som e-bok

Mitt i sommarvärmen, när jag skriver noveller och tänker på att det var ett tag sedan jag själv publicerade något, får jag mail från Patrik på Vulkan: nu finns Vitt och kallt sa Bonnie Katt som e-bok! Så jag har givit ut en bok första halvåret utan att egentligen göra något mer än att vänta. Jag väntar också på dotterns illustrationer till den andra Bonnie-boken, så att jag kan sända den till förlag till påseende.

Jag har planer på att göra fler e-böcker, helst ganska snart eftersom villkoren kommer att ändras. Men detta är i alla fall en början. Nu finns både Bä, bä svarta får och Vitt och kallt sa Bonnie Katt som e-bok.

Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt

Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt

Bonnie

Bonnie

sydkattens recension av "Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt"

sydkattens recension av ”Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt”


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.