Dags att söka till höstens utbildningar för författare

Nu för tiden finns det, som tur är, utbildningar för författare och hoppas komma in på någon av dem för att vidareutveckla mitt skrivande.

Nu är det bara några dagar kvar tills ansökningarna ska vara inne. Efter att ha tittat på olika distansutbildningar, vad de verkar ge, hur mycket närvaro som krävs och i så fall var i landet den krävs mm har jag valt ut två folkhögskolor som jag söker till: Österlen och Sörängen (Nässjö).  Jag söker också till en utbildning på HDK i Göteborg och överväger att söka till LUFS, Lunds universitets författarskola, även om det inte är en distansutbildning. Jag har fått iväg allt utom LUFS, som jag fortfarande inte riktigt vet hur jag ska göra med.

 


Det här inlägget postades i Utbildningar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.