Tidvändare

Idag fick jag en tidvändare av min dotter Catharina. Det var en gratulationspresent för att jag skall börja LUFS i morgon. En mycket välkommen present.

Tidvändare

Tidvändare

Du vet väl vad en tidvändare är? Harry Potters vän Hermione hade en sån för att hinna med alla lektioner hon bokat in sig på och som dessvärre ägde rum samtidigt. För min del rör det sig om heltidsstudier i kombination med arbete. Utan studiebidrag kan man ju liksom inte bara ta ledigt ett par år. Men med en tidvändare bör det funka! För säkerhets skull har jag även sökt stipendier som kanske kan möjliggöra lite extra ledighet att studera på.

I morgon kväll är det upprop i klassen och om en vecka ska vi på internat i två dagar.

 

Det här inlägget postades i Utbildningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tidvändare

  1. Tora Greve skriver:

    Du vet väl att du är ett hologram vid universums gräns? Det borde kunna gå att ta ner en kopia till av dig så du kunde göra två saker samtidigt. Men problemet är att båda ska äta och bo och kanske inte skulle komma överens i samma bostad. Så då är väl tidvändaren en bättre lösning – om den fungerar, vill säga. Risken är att du har fått ett måndagsexemplar om den inte skulle göra det. Finns garanti?

  2. Eva Ullerud skriver:

    Komma överens med sig kan vara det svåraste, inte alltid så lätt. Men helt klart intressant som alternativ! Jag är inte så säker på det där med garantin och så är ju svårigheten att bevisa; i vilken tid ska man göra det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.