tävlingen Månadens Novell

Jag har sänt in min första novell till Kapitel 1. Den heter ”En vit jul” och ligger öppen för alla att läsa på Kapitel 1 hemsida och om man blir medlem (gratis och utan förbindelser) kan man också rösta 🙂

Jag var medlem ett helt år innan det blev av att vara aktiv så jag vet att man garanterat inte besväras på något sätt av att ha ett vilande medlemskap; ingen reklam eller något sådant.

Det är också givande att läsa andra medlemmars noveller och det verkar vara en trevlig stämning på sidan.

Jag deltar också i tävlingen Månadens Novell med  ”En vit jul”. Inspirationen till novellen fick jag en helt vanlig dag när jag besökte Maxi stormarknad och träffade på en försäljare. Det var ett intressant möte och jag tänkte – som skrivande människor ofta gör –

TÄNK OM …

Det är ju så historier ofta börjar. Något händer och man tänker ”men tänk om detta hade hänt eller den personen hade gjort så eller …”.

Å vad det hade varit roligt att vinna tävlingen Månadens Novell! Då går man vidare till årstävlingen med tänkbar publicering …


Det här inlägget postades i Medlemskap och föreningar, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till tävlingen Månadens Novell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.