Skriver novellen till HJ

Det är svårt, jag har haft alldeles för bråttom när jag skrev en bit på novellen till HJ förra helgen. Men jag har vännerna på skrivarkursen och det är guld värt. De är skarpögda, hittar allt, säger vad de tycker ärligt och är uppmuntrande. Önskar att kursen aldrig tog slut!

Jag hoppas bara att jag kan ge dem samma stöd som de ger mig. Hoppas också att även de skriver varsin novell till HJ tävlingen och till tävlingarna i Skriva. De skriver så fantastiskt bra!


Det här inlägget postades i Blogg, Noveller, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.