skrivartävling om Barbro Lindgrens universum

Nu står skrivartävlingarna som solrosor i backen. Hittad en ny, som äger rum i Helsingborg på Dunkers Kulturhus. Jag har länge tänkt besöka utställningen, nu måste det bli av. Så här läser jag på hemsidan:

En VÄLDIGT stor skrivartävling om Barbro Lindgrens universum!

 Drabbas du också av plötslig skaparglädje när du besöker Barbro Lindgrens universum inne i utställningen Loranga! Loranga! på Dunkers? Då har vi en utmaning till dig!

I utställningen Loranga! Loranga! möter du en värld som uppfunnits av Barbro Lindgren. Det är en värld som hon har skapat genom att betrakta sin omgivning. Sen har hon lagt till lite egna idéer, tagit bort lite verkliga händelser, och så har en ny historia blivit till!

Nu har du chansen att göra likadant. Låt utställningen bli din inspiration! Lyssna på det som händer runt omkring dig och forma därefter din egen historia!

Så här tävlar du

Skriv en text (max 2 A4 sidor) och lämna in i utställningen Loranga! Loranga! eller i Kulturoteket mellan 12 juni – 17 augusti. Glöm inte att skriva namn, telefonnummer eller mejladress och vilken av de tre kategorierna du vill tävla i.

Kategori 1: upp till 15 år Kategori 2: 15-25 år Kategori 3: över 25 år

Så utses vinnarna

Vinnarna utses av en jury bestående av personal på Dunkers kulturhus. Juryns medlemmar ser du här nedan.

Senast den 17 augusti behöver vi ditt bidrag. Prisutdelning blir det den 7 september klockan 13.00 i utställningen Loranga! Loranga! Vinnarna i de tre kategorierna får presentkort värda 2000 kronor vardera.

Jury AnnCatrin Gummesson, utställningsproducent Loranga! Loranga! Katti Hoflin, verksamhetschef Dunkers kulturhus Lina Reimers, projektledare RumEtt Monika Enelund Posnic, verksamhetsutvecklare Tora Schlyter, utställningspedagog och bokningsassistent Viktoria Munck, utställningspedagog Yvonne Björkqvist, samordnare Kulturoteket


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.