Skolavslutning

I måndags var det skolavslutning. Vi gick ut magisteråret, blev väl inte riktigt magistrar ännu eftersom det blir en påbyggnad med ett år 2017 men kanske blev vi fröknar? Hur som helst blev vi glada och vällärda var vi ju redan innan denna dag.

Lund i maj

Lund i maj

Det har varit ett fantastiskt år, tack vare både klasskamrater och handledare. Inte minst vår lilla grupp med Immi, Sigrid, Bergljót, Annika, Martin och Johan. Tack för all respons och tack för alla de fina texter jag fått läsa!

Våran skola

Våran skola

biblioteket

biblioteket

Och Leena, våra promenader till botaniska trädgården! Vi tog en sista på examensdagen och åt lunch.

Dagen började nio och slutade vid fyra-fem, den var fylld av våra uppläsningar. Femton minuter var. Det var så roligt att höra en snutt ur allas texter. Bergljóts uppläsning var fantastisk, inte så överraskande kanske av en skolad skådespelare men jag tog verkligen med mig hennes text efteråt. Lisa, som vi skrattade, hennes humor är fantastisk. Alla, alla är så skickliga och skriver så bra på sina mycket skilda sätt.

Efteråt tog vi ett glas på Bishops Arms på vägen till stationen och sedan bar det av mot Malmö. Där var hela översta våningen bokad på restaurang Översten. Översta våningen är nummer 26 så ni kan tänka er utsikten! Eller varför inte ta en titt här, tillsammans med Lisa:

Lisa spanar

Lisa spanar

Ida och Sabinha hade ordnat en mycket trevlig kväll. Vi hade hela rummet för oss själva och efter god mat var det lekar. Charader och annat, med ord och författare förstås. Vem som vann vet jag inte, tågtrafiken låg nere efter åtta pga spårabeten så Lasse var snäll och kom och hämtade mig klockan nio och då var lekarna i full gång.

Avslutningsmiddag på Översten i Malmö

Avslutningsmiddag på Översten i Malmö

Det blir inte så många foton på människor eftersom alla inte vill vara med på bild. Men Lisa var snäll och ställde upp och när det gäller Therése, min handledare från kandidatkursen, känner jag mig ganska säker.

Tack alla kära handledare och kursare, hoppas vi ses igen 2017!


Det här inlägget postades i Utbildningar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Skolavslutning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.