Nyheter i DAST

DAST Magazine, en läsvärd tidskrift för underhållningslitteratur startad redan 1968, har publicerat min recension av Att skriva med hjälp av AI.

Det är alltid trevligt att få medverka i DAST. Det gör även Pär Dunge, pseudonymen som hjälper mig att nosa upp skrivartävlingar. Han skriver (givetvis) bland annat deckarnoveller och har hittills hela nio publicerade i DAST. Stilen är speciell, med en oväntad knorr å slutet. Den senaste heter Fynd på julmarknad.

Deckare är DASTs specialintresse och idag hittade jag en nyhet som jag genast lånar till min tipssida om bokmässor: den 18 mars ordnas för första gången Skånska Deckarmässan! Den kommer att äga rum på stadsbiblioteket i Lund.

Tack för DAST!


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.