Ny recension av Bä, bä svarta får

Idag fann jag en ny recension av Bä, bä svarta får. Det är beskrivarblogg som recenserat. Ja, recensionen är från slutet av november man jag fann den idag.  En positiv recension är alltid glädjande!

Positivt om innehållet:

156 sidor med en ganska finurlig intrig,  många ”falska” spår och möjliga illgärningsmän/-kvinnor, fina skildringar av engelsk natur och sevärdheter, beskrivningar av både puböl och de rum i London där Winston Churchill höll till under kriget. Ibland lite väl många och detaljerade miljöbilder, kan jag tycka. En spirande kärlekshistoria och ett gammalt längegift par från Sverige på besök hos sonen i England därtill – god förströelse sammantaget.

Och om illustrationen:

Jag gillar illustrationen på baksidan, utförd av Catharina Ullerud, och rekommenderar boken som läsning under t ex en tågresa – eller varför inte som en lite spännande guide i London eller trakterna runt den lilla staden Edenbridge (som jag inte vet om den faktiskt existerar med det namnet).

Men alltid finns det något negativt att ta till sig och det är i detta fallet att mer korrekturläsning behövs. Förbättringsförslag är viktiga – kommer absolut att följas!

Här finns hela recensionen: beskrivarblogg

ps: Edenbridge finns


Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.