Mma Ramotswe

Nu har böckerna om Mma Ramotswe av Alexander McCall Smith kommit och dessutom har dottern lånat dem som ljudböcker till mig så jag är i Afrika både i bilen och hemma. Kan man inte tro när man tittar ut och ser snödrivorna. Snökanonen har varit framme, det lärde jag mig av Bo Lidén.

Extra komfort på Safariklubben

Extra komfort på Safariklubben

Till och från jobbet lyssnar jag nu på ”Extra bekvämt på safariklubben” och hemma läser jag ”The Saturday Big Tent Wedding Party”. Fantastiskt detta när man lyssnar på någon som läser upp boken; så mycket man skummar igenom när man läser själv. När någon annan läser högt hör jag hur mycket som skrivits och som inte fångar min blick. Lärorikt för det egna skrivandet.


Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.