Min första e-bok!

Nu har Patrik på Vulkan gjort klart min första e-bok. Det är ”Bä, bä, svarta får” som nu kommer i e-format också. Inför detta har jag kostat på en ny korrekturläsning och även ändrat till rak högermarginal. Tyvärr ändrade jag samtidigt genom att lägga in hårdstansade avstavningar men upptäckte det i tid så vi kunde ta bort det. Man lär sig något nytt hela tiden!

Så här står det op hemsidan: Vulkan skapar eböcker i formatet e-pub och distribuerar din E bok i samarbete med Elib, som är Nordens ledande av distributör av digitala böcker. Elib ägs av de stora svenska förlagen, Bonnier, Norstedts, Natur & Kultur samt Piratförlaget. Det betyder att du får en trygg partner för din digitala bokproduktion. Vulkan sköter alla kontakter med Elib och du kan helt fokusera på att skriva.Vulkan kan också se till att din ebok går att köpa via iTunes bookstore.

Nu står ”Vitt och kallt, sa Bonnie Katt” i tur för att bli e-bok.Jag får kanske skaffa mig en läsplatta eller smartphone själv nu?

Bä bä Svarta Får

Bä bä Svarta Får


Det här inlägget postades i Blogg, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.