LIV i Sverige Nyckeln

Skrivartävlingsdags! LIV i Sverige har problem med sin hemsida så tävlingen är utlagd på deras Facebook. Så här står det om LIV i Sverige Nyckeln:

Ny tävling! NYCKELN!
En nyckel hör ihop med sitt lås. Den kan vara rätt eller fel till den dörr man vill in genom. Den kan vara vägen till framgång eller till en älskads hjärta. Den kan vara pytteliten och ändå kunna lirka upp dagböcker, eller stor och tung och vittna om forna tiders smides­konst. Och mycket, mycket annat. Skriv till oss och berätta om en nyckel som har betytt något i ditt liv.
Om vi har din text senast den 19 mars kommer den med i vår tävling. Högst en A4-sida får din text vara, om du skriver på dator eller maskin, 12 p teckenstorlek, radavstånd 1,5 och cirka 2 cm marginaler runt om. Om du skriver för hand kan du räkna med det dubbla omfånget.
Skicka på papper till Stefan Estby, Katrinebergsbacken 20, 117 61 Stockholm. Skriv inte på pappret vem du är utan använd pseudonym, juryn vill inte veta vem som har skrivit förrän vinnarna är utsedda. I kuvertet (som du märker med »Nyckeln«) stopper du i stället ett extra kuvert. På det skriver du titeln på ditt bidrag och i det lägger du en lapp där du avslöjar ditt namn och uppger dina kontaktuppgifter.
Om du hellre vill mejla ditt bidrag måste du skicka två mejl. Till det ena bifogar du en fil med ditt tävlingsbidrag. På ärenderaden skriver du »Nyckeln«. Till det andra mejlet bifogar du en fil med ditt namn och dina kontaktuppgifter, samt titeln på din berättelse. På ärenderaden i det mejlet skriver du också Nyckeln + din texttitel.
Vi ser fram emot att få läsa många olika berättelser om nycklar av alla de slag, för sådana vimlar det av.
Lycka till!


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till LIV i Sverige Nyckeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.