Internet

Visst är det fantastiskt att kunna hålla kontakt med så många personer samtidigt? Tänk om man skulle varit tvungen att ringa eller, ännu längre bakåt i tiden, skriva brev eller gå för att träffa varje individ. Nu kan jag snabbt läsa på flera facebooksidor vad alla bekanta säger. Det är flera grupper för skrivandet; två grupper för LUFS, Egenutgivarna, Zeriff, Författare på facebook, författarsällskapet och säkert nån mer jag glömt. Grupper för mina vänner, grupper för djur. Jag kan snabbt läsa och ”gilla”.

Ändå, fast det går så blixtsnabbt, tar det massor av timmar som jag egentligen skulle ha skrivit på min bok eller gjort något annat ”nyttigt”. Hur kan det komma sig? Framför allt: är det bra eller dåligt? ”Dåligt” säger den lilla samvetesgubben som sitter på min ena axel. ”Bra” säger den lilla gubben på min andra axel.

Medan jag läser alla inlägg får jag ju också bra information. Nyss fick jag veta en födelsedag jag missat samt hittade två tips om små förlag och två om möjliga sidor som kan vilja publicera i antologier. Men det gäller ju att även hinna skaffa present och att hinna skriva det som ska publiceras. Hur man än vänder sig har man ändan bak.

 


Det här inlägget postades i Ditt och Datt på Måfå och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.