Ingen recension denna veckan

Igår var det egentligen min recensionsdag men det blir inte någon recension denna veckan. Det beror på att de böcker jag ägnat mig åt de senaste dagarna har varit dagböcker och huvudböcker. Alltså – bokföring. Den recenseras av revisorn när året är slut.

Jag har börjat på en mycket bra bok som kommer i nästa recension, det är Sverker Snidares ”Den trettonde Messias”, och det smärtar mig varje dag jag ser den ligga och vänta på mig medan jag bokför. Men så är det om man inte kan leva på skrivandet, då får man livnära sig på något annat. Och i sanningens namn tycker jag att bokföring är ganska roligt. Och deklarationer! Visst är deklarationer kul!

 

 


Det här inlägget postades i Jag läser och recenserar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ingen recension denna veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.