Idag har Gamla Synder boksläpp på Storytel!

Idag släpptes Gamla Synder på Storytel. Det är den första ljudboken om mysdeckartanten Lillemor Stenlund som ges ut av Bookea. 

Gamla Synder Den långsinte dräparen
Gamla Synder: den långsinte dräparen
  • Gillar du pusseldeckare, som ger lyssnaren en chans att lösa gåtan?
  • Gillar du smarta gamla tanter?
  • Gillar du resor?
  • Gillar du god mat och dryck?

Häng i så fall med Lillemor på en tur till England! Trivs du i hennes sällskap kommer förhoppningsvis fler av böckerna om henne ut i ljudform.

Inspirationen till böckerna om Lillemor föddes när jag mötte en genomsnäll, kaxig, helmysig och självsäker tant i sjuttioårsåldern under en resa till Brasilien. ”Hon borde vara detektiv” tänkte jag och insåg sedan att det var just vad hon kunde få bli, i bokform. Själv var jag trött på alla deprimerade män och utarbetade småbarnsmammor som hade huvudrollen i var och varannan deckare under den tiden och ville överraskas av en positiv individ. Ur detta föddes en klurig tant. Jag hoppas du också ska gilla henne.

I Gamla Synder går sommaren mot höst och Lillemor är sugen på en resa:

Den lilla engelska staden Edenbridge framstår som en lugn och idyllisk plats, som gjord för att Lillemor Stenlund och hennes man Torsten ska kunna unna sig god mat, goda drycker och nya upplevelser.

Plötsligt inträffar ett mord som väcker den sömniga staden till liv och gamla synder kommer upp i dagen. Vilka är det nakna paret på fotot? Skall Laura få sitt arv eller kanske istället hamna i fängelse? Vem tassar på vinden på natten? Och – är det bara ett mord som begåtts eller kanske flera?

Istället för en lugn höstsemester väntar nu äventyr, upplevelser, nya vänner och kulinariska upplevelser för Lillemor och Torsten. Detta är en deckare med hög feelgood-faktor och Lillemor visar sig vara en sann problemlösare i bästa Miss Marple-anda.

Uppläsaren heter Sebastian Karlsson.


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.