Hemlösa Katters Vecka

Vem pep?
Perfekt julklapp till 0-6 år.
Hela överskottet går till hemlösa katter.

Vecka 43 infaller Hemlösa Katters Vecka. Då uppmärksammas de många hemlösa katter i landet som riskerar att svälta eller frysa ihjäl. Det är tama katter som en gång haft ett hem men blivit frånflyttade, lämnade vid sommarstugan när semestern tog slut eller vars ägare gått bort. Och det är katter som aldrig fått känna kärleken och värmen från människor, som fått föda sina små utomhus, jagas iväg och fått söka föda i soprum utomhus tills de inte orkar längre.

Lyckligtvis finns det många empatiska människor som försöker hjälpa hemlösa katter och vecka 43 är det insamlingar för att stötta katthemmen.

22-23/10 inbjuder försäkringsbolaget Agria till #agriakattparad och skänker tio kronor för varje deltagande kisse. Vecka 43 har många butiker lådor att skänka kattmat i . Bland annat har Granngården stora Mjaulådor uppställda. Kattkommando Syd säljer almanackor för 2023 och julklappar i sin butik på nätet.

Mitt strå till stacken är bilderboken ”Vem pep?”. Hela överskottet av försäljningen går till Kattkommando Syds arbete. Boken passar bra som julklapp för 0-6 år. Två gåvor i en.


Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.