Håller på med illustrationerna till nya Bonnie boken

Håller på med illustrationerna till nya Bonnie boken. Konstigt att det skall vara så svårt att komma igång när man så gärna vill! Vare sig det gäller att skriva eller att måla. Medan jag tecknar och målar lyssnar jag på ljudböcker, kommisarie Dalgliesh av PD James.

Fick ett märkligt samtal för nån timme sen, inte en telefonsäljare men något ditåt. Ringer utan att säga något, hör folk i bakgrunden. Undrar om det är så det låter när någon skall rekognocera för att göra inbrott? Kollar på nätet och detta nummer brukar tydligen göra så, ibland varje dag. Tillbaka från datorn, börjar måla igen.

Då ringer Telenor och vill tala med firmatecknaren. ”Vi har ingen firmatecknare i familjen” säger jag . Hjälper inte, han vill ändå tala med firmatecknaren. Undrar om han tecknar firman i sin familj eller om det är mamma? För så gamla är de ju inte, ungdomarna som ringer från Kanarieholmarna. Blir så j-a trött på dem så jag konstaterar, efter att flera gånger ha sagt att jag inte vill diskutera vår telefoni med honom, enkelt och lättbegripligt ”jag vill inte tala med dig, hej då”. Det förstår han, svarar direkt ”jag vill inte tala med dig heller” och lägger på. Tänker i mitt stilla sinne ”Ge f-n i att ringa då”. Nästa som ringer ska jag sälja böcker till. ”Men vad BRA att du ringde just mig just idag, hur många pallar böcker ska jag skicka?”. Nåt kul ska man ju få ha. Gissa om jag inte gillar telefonsäljare.

Nä, tillbaka till färgerna! Det är svårt att välja vilka bilder som är tillräckligt bra. I denna boken ska det i alla fall bli mer färg än i den förra. En siames i ett snölandskap blir ju ganska vitt.

Jag håller på med illustrationerna för nya Bonnie boken

Jag håller på med illustrationerna för nya Bonnie boken


Det här inlägget postades i Ditt och Datt på Måfå, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.