Git och Evas följetong på FB

Det är ju riktigt spännande att skriva tillsammans! Jag la in ett vår-album på FB med bilder från den lilla byn där jag bor. Påminner lite om Miss Marples by kan man tycka. Och Git, som har sånt roligt sätt att leka med ord och som ritar så festliga katter, började skriva en halv mening. Sen har vi turats om och nu börjar den bli riktigt lång, historien. Charlie, som är hund så jag tror han hade hjälp av husse Markus, och också lämnat fina bidrag. Det blir en alldeles fantastisk historia och nu undrar man verkligen vad som ska hända med spåkvinnan, den osynliga pojken, damen i den orange cabben, mannen som kom ur häcken och, inte minst, lokförarens saknade boaorm.

Git har också gjort böcker, små diktböcker med dikter av katter för katter som säljs bl.a. i KKS webbshop till förmån för behövande katter. Vi är flera som bidragit med alster efter bästa förmåga men Git är den som haft allt jobbet. De är inte tryckta utan gjorda för hand. Man kan även köpa min bok ”Vitt och kallt, sa Bonnie Katt” i samma webbshop. De är skänkta så om man köper av KKS går 100% av det man betalar för böckerna direkt till veterinärvård och mat för hemlösa kissar. Är ni inne och kollar så missa inte de handvirkade myntaleksakerna, mina katter älskar dem.


Det här inlägget postades i Blogg, Ditt och Datt på Måfå, Hjälpa andra och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.