Förverkliga din bokdröm

Vännen Kristina Svensson från Egenutgivarna är inte bara en av dem som fixat en toppenförening som hjälper oss ”egna” – hon har dessutom gett ut en bok om hur man kan gå tilväga. Förverkliga din bokdröm heter boken och den har två författare; Kristina Svensson och Joanna Björkqvist. Förverkliga din bokdröm har en egen FB sida, det borde man kanske starta för sina böcker? Finns så mycket man borde göra och i denna boken kan man nog få tips…

En annan av mina författar vänner, Bosse Lidén, har recenserat Förverkliga din bokdröm och jag måste så klart läsa den. Jag ska lägga in en beställning på biblioteket så att de tar hem den. Sedan jag började skriva kom jag på hur glad man blir när bibliotek tar hem ens böcker. Det var ett litet tips: vill någon göra mig glad så be biblioteket ta hem mina böcker!

Hoppas den kommer snabbt, väntar med spänning på att läsa den!

Förverkliga din bokdröm

Förverkliga din bokdröm

Det här inlägget postades i Bibliotek, Blogg, Författa och marknadsföra, Författarlitteratur, Jag läser och recenserar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Förverkliga din bokdröm

 1. Inga-Lill Johansson skriver:

  Den boken undrar jag vad den kostar skulle vilja köpa den

  • Eva Ullerud skriver:

   Hej Inga-Lill, det är inte en av mina böcker utan det är en bok av Kristina Svensson om hur man skriver och ger ut böcker. Jag har tänkt läsa den för att få tips och idéer. Den finns i nätbokhandeln men själv har jag tänkt låna den på biblioteket. Men du har en annan bok på väg till dig…

  • Vad kul att du vill läsa den Inga-Lill! Förverkliga din bokdröm finns hos Adlibris, Bokus och i tidningen Skrivas webshop (där den är billigare än på de andra ställena). Går också beställa direkt från oss författare, se dinbokdrom.se för detaljer.

 2. Vad roligt att du har bett ditt bibliotek ta in boken Eva, på så sätt är det inte bara du som får möjlighet att läsa boken utan också andra som hittar den på ditt bibliotek senare.

  Hoppas du ska gilla den!

  • Eva Ullerud skriver:

   Den låter bättre och bättre nu när jag hör vad den innehåller så jag får säkert skaffa den själv också men desto viktigare att även biblioteket har den!

   • Vad roligt att läsa. Jag håller dock med. Bra att den hamnar på biblioteket och inte fel låna först, läsa och bilda dig en egen uppfattning. Om du också gillar den är det bara att köpa ett eget ex också.

 3. Pingback: Fler trevliga recensioner av Förverkliga din bokdröm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.