Förverkliga din bokdröm

Vännen Kristina Svensson från Egenutgivarna är inte bara en av dem som fixat en toppenförening som hjälper oss ”egna” – hon har dessutom gett ut en bok om hur man kan gå tilväga. Förverkliga din bokdröm heter boken och den har två författare; Kristina Svensson och Joanna Björkqvist. Förverkliga din bokdröm har en egen FB sida, det borde man kanske starta för sina böcker? Finns så mycket man borde göra och i denna boken kan man nog få tips…

En annan av mina författar vänner, Bosse Lidén, har recenserat Förverkliga din bokdröm och jag måste så klart läsa den. Jag ska lägga in en beställning på biblioteket så att de tar hem den. Sedan jag började skriva kom jag på hur glad man blir när bibliotek tar hem ens böcker. Det var ett litet tips: vill någon göra mig glad så be biblioteket ta hem mina böcker!

Hoppas den kommer snabbt, väntar med spänning på att läsa den!

Förverkliga din bokdröm

Förverkliga din bokdröm


Det här inlägget postades i Bibliotek, Blogg, Författa och marknadsföra, Författarlitteratur, Jag läser och recenserar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Förverkliga din bokdröm

  1. Pingback: Fler trevliga recensioner av Förverkliga din bokdröm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.