En skrivartävling för medlemmar i Författarcentrum Syd

En del tävlingar är bara till för pensionärer, andra bara för barn och vissa bara för boende i Småland. Här kommer nu en skrivartävling för medlemmar i Författarcentrum Syd.

Har du skrivit en bok men inte är medlem så går det utmärkt att ansöka om medlemskap. Det är en trevlig förening, jag är själv medlem där och har bara positiva erfarenheter.

Det är inte bara en skrivartävling utan dessutom chansen att få ett vistelsestipendium! Roligt att det nu även finns ett sådant genom FCS. Tänk så skönt att förlänga somamren med en vecka i värmen – passa på att tävla!

Så här står det i reglerna:

Ett nytt skrivstipendium har instiftats av Månsson&Månsson och Författarcentrum Syd: Snöfågelstipendiet. Skriv en flanörsessä på max 3000 tecken ink blanksteg (flanörsessä är en betraktelse med analys, ofta gjord i en miljö där man flanerar och observerar ting och företeelser) Skicka in den tillsammans med kort motivering och verksförteckning till: mansson.erica.johan@gmail.com före 1 maj och du har möjlighet att få tillgång till skrivarlägenhet första veckan i oktober 2018 för två personer i Soller på Mallorca!

Utdelning av stipendiet och uppläsning av vinnande text sker på Författares sommarmöte i Karlskrona 2 juni 2018

För detaljerad information och instruktion https://forfattarcentrum.se/snofagelstipendiet/

Medlemmar i Författarcentrum Syd har möjlighet att söka stipendiet, är du inte medlem men har skrivit en bok är det lätt att bli medlem. Kontakta anna.alsmark@forfattarcentrum.se


Det här inlägget postades i Resor och andra länder, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.