En månad till Tomten

Om precis en månad är det julafton. Känner du dig stressad? Jag försöker undvika det genom att göra allt i god tid. För jag vill inte undvika julen, bara stressen. Julen är den bästa tiden på året, det växer jag nog aldrig ifrån.

I år är december ovanligt fullbokat för min del så det gäller att ha ännu bättre framförhållning än vanligt. När Tomten kommer vill jag sitta där och vänta, finklädd, förväntansfull och full av risgrynsgröt, glögg och pepparkakor. Så nu gäller det att inte blogga utan sätta full fart!

 


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En månad till Tomten

  1. Tora Greve skriver:

    Även jag är jultokig. För att få spridning på stöket, började jag med vintergardinerna förra veckan. I dag har jag bytt alla smådukar på bord och hyllar inför tvätten i morgon. Var på Ikea och Rusta i fredags och supplerade med ljusslingor som gått sönder. I morgon tar jag ner jullådan från vinden och sätter upp stakarna inför advent. Innan fredag ska alla svarta stearinljus vara utbytta mot lila inför advent. Allt ska vara klart innan jag åker till Las Palmas och skrivarkursen. När jag kommer hem, har jag kvar en julmarknad på Lucia, annars ska jag bara njuta. I år ska vi ha gäster bara en dag, det är de andras tur i år.

  2. Eva Ullerud skriver:

    Visst är det underbart med jul! Vi fixade gardinerna igår. Det blev också granslingor med belysning på balkongen och små vita lampor i körsbärsträdet och forsythian. Och första julmarknaden var i lördags, Ängelholms hembygdspark. Liten men fin.

    Klar i tid så man kan njuta, det är bäst 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.