En månad till Tomten

Om precis en månad är det julafton. Känner du dig stressad? Jag försöker undvika det genom att göra allt i god tid. För jag vill inte undvika julen, bara stressen. Julen är den bästa tiden på året, det växer jag nog aldrig ifrån.

I år är december ovanligt fullbokat för min del så det gäller att ha ännu bättre framförhållning än vanligt. När Tomten kommer vill jag sitta där och vänta, finklädd, förväntansfull och full av risgrynsgröt, glögg och pepparkakor. Så nu gäller det att inte blogga utan sätta full fart!

 


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En månad till Tomten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.