Efterlys boken!

Har du någon gång velat ha tag i en bok, ny eller gammal, men inte kunnat finna den? Kanske en barnbok som du minns från när du var liten? Eller kurslitteratur som du behöver denna terminen och som är slut på Adlibris? Eller den där deckaren som saknas för att du ska ha alla Agatha Christie?

Nu finns hjälp på Litteratur Magazinet: Efterlys Boken!

Det är Glansholms Antikvariat som lagt ut denna förträffliga tjänst på LM. Man fyller i alla uppgifter på nätet och sedan börjar de leta. Inget köpkrav men givetvis ska man vara seriös för att göra detta, de blir ju sittande med boken annars.

Så här står det på deras sida:

Efterlys boken

Sortimentet i Glansholms Antikvariat på LitteraturMagazinet fylls på varje dag. Vi har en unik service till dig – efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.

Vad kommer boken att kosta? Våra normalpriser för efterlysta böcker ligger mellan 38 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet.

Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in ett ex av boken och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.


Det här inlägget postades i Bibliotek och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.