De vackra rådjurens död

Idag är det arbetsdag och mer än vanligt att göra för vi har nu tre dagars BRC revision framför oss. BRC är ungefär som ISO, om du känner till den företeelsen. Avvikelser och korrigerande åtgärder kanske låter bekant? Rutiner och internrevisioner? Precis, sånt kul är det idag. På fullt allvar så tycker jag det är kul. Men det kan bero på att det är jag som skriver rutinerna och gör internrevisionerna…

Jag hoppas att det också blir tid att sticka iväg till biblioteket i Åstorp. Jag skall lämna två av skrivarkollegornas böcker och hämta en bok jag reserverat. Den heter De vackra rådjurens död. Jag har absolut ingen aning om vad den handlar om men tipset kom från Git, som brukar ha bra boksmak, så det ska bli spännande.

Faktum är ju annars att det är lika bra att läsa böcker man inte gillar för då lär man sig inte skriva på det sättet. Man lär sig av allt, visst är det väl fantastiskt?!


Det här inlägget postades i Bibliotek, Blogg, Böcker!, Jag läser och recenserar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.