Dagens uppdrag: skriva pressmeddelande

Så är du det jag skjutit framför mig länge klart: pressmeddelande om boksläpp med fika på Påarps Bibliotek 15/12 18.00. Skönt!

Biblioteket har det varit klart med sedan länge, affischer är tryckta och uppsatta, sponsring av kakor är ordnat via Godbiten, böckerna har kommit och likaså nya visitkort. Det var bara pressmeddelandet kvar. Tänk att man skjuter på det, har man skrivit böcker borde en sån sak inte vara något. Men det gäller att få rätt ord, att fånga läsaren dvs redaktionen. Pressmeddelande från förlaget (Ariton) har gått ut tidigare men det är inte samma sak som en lokal kontakt.

Fast lite återstår ändå. Jag tänkte för första gången prova att skapa evenemang på facebook. Vet inte hur man gör men det ger sig väl. Ett plakat i A3 ska också skrivas, till bibliotekets trottoarpratare.

Nyttig erfarenhet ger det i alla fall! Den kan komma väl till pass redan innan årsskiftet för det är fler böcker på väg …

Över en fika

Över en fika

Över en fika kan mycket hända. Vi umgås, jobbar, pluggar, planerar event, filosoferar och löser världsproblem. I Ariton Förlags tredje novellantologi har vi samlat 32 vardagsbetraktelser där vanliga människor gestaltas med sina funderingar och handlingar kring livets utmaningar och glädjeämnen.


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens uppdrag: skriva pressmeddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.