Catahya tar emot noveller

Catahya tar emot noveller till sin nästa antologi. Genre: fantasy. Så här står det på deras hemsida:

Catahya har nöjet att ta emot bidrag till vår sjätte novellantologi, med temat ”Epilog”.

Många berättelser slutar vid ungefär samma punkt, men vad händer därefter? Vad händer när det stora slaget är vunnet, när man har slutit fred med utomjordingarna, förhindrat apokalypsen eller överlevt något oerhört? Vad gör du när uppdraget är slutfört – eller när det misslyckades? När du har fått din belöning, eller ditt straff? När du seglar bort i gryningen och ska leva lycklig i alla dina dagar? Det är där, när berättelsen är slut, som vi vill veta vad som kommer härnäst. Vad händer när slutet bara är början?

Tema: Epilog. Tolka det brett och fritt. Vi betraktar temat som en tematisk utgångspunkt, inte något som ska styra formen på novellerna. Vi är alltså inte ute efter faktiska epiloger eller fanfic. Vad vi vill ha är noveller där författaren har funderat på efteråt.

Genre: Science fiction.

Deadline: 31 oktober. Novellerna skickas till antologi(krumelur)catahya.net

Maxlängd: 35000 tecken.

Antal noveller: Varje författare kan skicka in hur många noveller som helst men vi kommer bara att publicera max 2 noveller per författare.

Samtliga som skickar in sina bidrag accepterar följande: ”Härmed ger jag mitt tillstånd till att min novell publiceras i Catahyas antologi. Antologin kommer att tryckas i en mindre upplaga en gång, men Catahya förbehåller sig rätten att trycka flera upplagor samt att ge ut antologin som e-bok. Jag behåller själv alla rättigheter till min novell. Jag tar själv ansvar för att novellen är mitt ursprungsverk. Catahya förbehåller sig rätten att göra mindre korrigeringar, som till exempel att rätta till korrekturfel.”

Catahya söker i första hand nyskrivna noveller. Om din novell redan finns tillgänglig på Internet, t. ex. i ett öppet forum, blogg eller liknande, ser vi helst att den plockas bort innan den skickas in som bidrag till antologin.

Varje författare som publiceras får ett exemplar av boken.

Frågor kan ställas i forumet eller till Jonathan/Nattöga.


Det här inlägget postades i Fantasy/Science fiction/Skräck, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.