Bli professionell managementkonsult

Jag har läst ytterligare en bok av Holger Wästlund: Bli professionell managementkonsult. Wästlund har skrivit en serie böcker med tips om hur man kan starta en karriär inom olika spännande branscher som inredare, festfixare, starta städföretag och managementkonsult.

bli professionell managementkonsult

bli professionell managementkonsult

Den förra boken jag läste var mycket bra, denna tycker jag är ännu bättre upplagd. Den är uppbyggd på ett lättläst sätt, intressant att läsa och innehåller allt man kan behöva veta. Dessutom är Bli professionell managementkonsult perfekt att använda som uppslagsbok, under resans gång så att säga. Som i tidigare böcker förväntas konsulten givetvis ha eller skaffa sig kunskap genom utbildning eller erfarenhet, även runt detta finns förslag och hjälp i boken. Det är 164 väl genomtänkta, lättlästa och faktaspäckade sidor. Vill man sen ha mer tips så finns dessutom hemsidan ”Tips om”. Jag kan verkligen rekommendera dessa böckerna, författaren blir nästan som en mentor som både ger tips och en bredare vägledning än vad någon vanlig utbildning ger. Här finns en rejäl ledstång att hålla i för att ta första stegen på karriärstegen.


Det här inlägget postades i Facklitteratur, Jag läser och recenserar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bli professionell managementkonsult

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.