Bli inredare av Holger Wästlund

Jag har läst boken Bli inredare av författarkollegan Holger Wästlund. Det är en instruktionsbok i pocketformat och den ingår i en serie med böcker av samma författare. Den kompletteras även av en hemsida med samma namn, med ytterligare tips.

Bli inredare

Bli inredare

Boken innehåller många konkreta och handfasta råd, med såväl bredd som djup, speciellt i den andra halvan. Här finns tips inför anställningsintervjun, råd om marknadsföring och att starta eget och en hel del annat användbart. Jag gillar speciellt det kapitel som heter Steg V med vilka verktyg som är lämpliga att ta med, hur avtal kan skrivas och hur uppdraget genomförs.

Det känns lite för enkelt att kunna läsa en bok och sedan ha ett yrke. Så enkelt är det naturligtvis inte utan, som Holger Wästberg påpekar, måste man naturligtvis ha en fallenhet för själva hantverket. Men har man det, och kanske har lyckats bra med att inreda sitt eget och vänners hem, är Bli inredare säkert ett gott komplement för att gå vidare med sin karriär.


Det här inlägget postades i Facklitteratur, Jag läser och recenserar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.