Recension från Bibliotekstjänst

Jag har fått svar från Bibliotekstjänst (BTJ) att de recenserat ”Bä, bä svarta får”. Om de nu skulle recensera en enda bok hade jag kanske föredragit barnboken, det beror väl på att man alltid är mest nöjd med sitt senaste ”verk”.

Känner mig som väntat lite kluven när jag läser recensionen. Intrigen gillar recensenten men spänningen behöver ökas, något att jobba på. Ett litet dilemma är att hon tycker det blir reseguide över beskrivningarna av de platser som besöks och ser det som negativt. Problemet är att det ju var meningen… Min tanke är att man ska få resetips av böckerna och att det skall vara en egen nisch för dem. Borde jag vara tydligare med detta eller skippa min idé?

Korrekturläsningen var jag rädd för skulle hamna i ensamt majestät på första plats så jag är angenämt överraskad att den kom sist och varken understruken eller med versaler. Den är redan åtgärdad, inför e-boken, men tryckta böcker ändras förstås inte.

En spännande upplevelse bara att få läsa sin första recension från Bibliotekstjänst, oavsett dess innehåll! Jag var inte ens säker på att de skulle dela med sig, den är ju egentligen bara avsedd för biblioteken och man kommer inte åt den utan lösenord.

 


Det här inlägget postades i Bibliotek, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Recension från Bibliotekstjänst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.