Åsså stängde dom strömmen…

I morse, när jag hade skyndat mig att mata katterna och allt annat, skulle jag ha precis en halvtimme att hinna skriva innan det var dags att köra till jobbet. Då – klick – stängde Öresundskraft av strömmen för att göra arbeten på ledningarna.

De hade sagt till i förväg, jag har inget att klaga på egentligen. Men så ställd man blir! Det finns ju plötsligt ingenting att göra. Kaffe… tänk tänk tänk…. Varmvatten från kranen med snabbkaffe, snabb öppning av kylen för att få lite mjölk. Jag skulle kunna dammsu… nä. Faktiskt inget att göra dessa dyrbara minuter. Jo! Fiskarna!!! Pumpen har ju så klart stannat. Petade i 20 syretabletter och sen var det dags att köra till jobbet.

I ärlighetens namn hade jag antagligen inte fått så mycket skrivet denna halvtimmen i alla fall.


Det här inlägget postades i Ditt och Datt på Måfå, Författa och marknadsföra. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.