3000 böcker skänks bort idag och imorgon

3000 böcker skänks bort idag och imorgon av Hamlet Antikvariat som har nyöppning idag. Vi var där, kom i tid som tur var för det blev snabbt kö utanför den mysiga källarlokalen på Drottninggatan 76 i Helsingborg. Mittemot teatern.

Hamlet antikvariat

Hamlet antikvariat

Väntar på att klockan ska bli 11!

Det är ett gammalt antikvariat, ända från 1930 talet, som fått ny ägare och skall leva upp igen. Glad nyhet i dessa tider när både antikvariat och boklådor slår igen.

Inredningen är gjord av 400 sockerlådor, inget man direkt tänker på för det ser helt vanligt ut. Det blir inte bara gamla böcker i fortsättningen utan man kommer också att köpa, sälja och värdera antikviteter och konst.

Några av dagens fynd

Några av dagens fynd

Det blev en kasse med böcker för research arbete, både med min reflektionstext och inför boken om svärfars upplevelser under kriget. Dessutom några vackra, gamla böcker och lite deckare. Hade hoppats på att finna en av PC Jersilds böcker men det är ju inte riktigt läge att leta efter en specifik bok när det är så mycket böcker och så mycket människor.

Intresserad av att fylla en egen kasse? Hinner du inte dit före kl 15 idag så lär det även vara öppet i morgon från kl 12. Om det finns några böcker kvar vill säga … Men när 3000 böcker skänks bort borde det bli många kassar!

 


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.