Wow vilken sommar och höst det blir!

I början av juni, kanske rentav tidigare, kommer skrivandet att kunna öka rejält för då går jag i pension! Jodå, jag har sagt upp mig för att gå i pension. Tiden fram tills dess är som sagt fullbelagd på arbetet så det blir en final som heter duga och jag kommer förstås att göra mitt yttersta. Gissa om jag ser fram emot all skrivtid och resetid och trädgårdstid som ligger framför mig – det kommer att bli en helt underbar sommar!
Henning Mankells gård i Härjedalen

Henning Mankells gård i Härjedalen

Och sedan, till hösten, då väntar det stipendium jag fick nyss: Två veckor i Härjedalen när vi får ha Henning Mankells gård alldeles för oss själva!
Skrivarlyan slår upp skärmen i Dalarna.

Från vistelsestipendiet på Sara Lidmangården i Missenträsk, blir det lika trevligt på Mankellgården i Härjedalen?

Framtiden känns helt underbar! Men innan dess ska det skrivas och det ska jobbas så nu lämnar jag bloggen och återvänder till boken.

Det här inlägget postades i #Blogg52, Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Wow vilken sommar och höst det blir!

 1. Birgitta Svensson skriver:

  Välkommen till oss pensionärer
  Vi är en cool klubb. Man har fullt upp. Klart ni får de bra hos Henning men akta er bara för väg-renen, väck ej den Björn som sover så kommer ni gå en trevlig vecka och en härlig älg
  (Se så kul man har som pensionär )

  • Eva skriver:

   Haha, ja pensionärer är bäst! Fast du är ju en väldigt ung sån (och har alltid rimmat bra). Vägrenar är vi vana vid sen turen till Missenträsk, där stor det till och med vägrenar på vägrenen. Men Björn såg vi inte där.
   När man är en glader pensionär … jo man får ju börja öva. Sen är frågan vilket som är mest lönsamt: pensionärsrabatt eller studentrabatt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.