Vilket boksläpp!

I torsdags hade jag äran att vara inbjuden till Bodil Mårtenssons release för nya romanen ”Kastanjeträdets makt”, som utspelar sig i Skåne på 1300-talet. Det är fortsättningen på ”Blodbokens tid”, där man får möte bland andra drottning Blanche och pris Håkan. Välkända för den som kan sina vaggvisor.

Mingel

Mingel

Bodil Mårtenssons release för Kastanjeträdets makt

Bodil Mårtenssons release för Kastanjeträdets makt

Vilket boksläpp! Så genomtänkt och spännande! Killbergs hade öppet för dem som skulle delta och det var ganska många. Bodil hade själv gjort de allra läckraste snittar med vin och medan man njöt av dem berättade två lärda herrar om den tid romanen utspelar sig i. Visste ni förresten att de där tre kronorna som vårt ishockeylag åker runt isen med inte egentligen representerar Sverige? Det är Norge, Sverige och – Skåne!

medeltidsvetare

Riddarna, ser ni dem? Tre riddare och en fager dam fanns på plats och minglade:

Riddare

Riddare

Jag hade förstås med signerade böcker hem från kvällen på Killbergs men har ännu inte hunnit läsa dem, kurslitteraturen får gå före. Sen kommer jag säkert att skriva även om dem. Det var en underbart trevlig kväll. Stort tack Bodil för att jag fick vara med! Men oj, hur ska man nu fixa releaser i fortsättningen? Denna nivån blir inte lätt att nå upp till!

Bodil Mårtenssons boksläpp

Bodil Mårtenssons boksläpp


Det här inlägget postades i Romaner, Verser och dikter, lyrik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vilket boksläpp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.