Sara Lidman-gården

Det kom ett mail från Sveriges Författarförbund. Det kommer ganska ofta trevliga mail därifrån. Detta gällde erbjudande om att kostnadsfritt få låna Sara Lidman-gården i Missenträsk.

Först tänkte jag bara att det var kul men inget för oss. Visade det för maken som genast var positiv. Ingen av oss har ju varit norr om Ockelbo! Nä, det är klart. Om man ser det så.

Jag förstod att chansen inte var så stor, det finns många medlemmar i SFF och gården brukar snabbt bli fullbokad. Men vi hade tur och fick en vecka!

Missenträsk

Missenträsk

Så nu gäller det att packa myggstiftet, boka vikarie och katthotell. I år blir det Norrlandsresa! Tack för det Sveriges Författarförbund!

Sara Lidman-gården

Bo på Sara Lidman-gården i Missenträsk!

Sara Lidmans födelsegård ligger i byn Missenträsk i Skellefteå kommun i Västerbotten. Medlemmar i Sveriges Författarförbund har möjlighet att kostnadsfritt boka ett hus för en kortare eller längre tid, dock högst en månad.

Resebidrag utgår med 2 000 kronor.

I stora huset finns 5 sängplatser, ett stort kök och ett arbetsrum samt två toaletter, dusch och tvättmaskin. På övervåningen finns en glasveranda. Lilla huset är anpassat för funktionshindrade. Huset innefattar 5 sängplatser, ett stort kök samt en toalett med dusch.


Det här inlägget postades i Medlemskap och föreningar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sara Lidman-gården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.