Ramsiga Tramsor

Ramsiga Tramsor

Ramsiga Tramsor

Vill du skriva eller illustrera? Kanske få texten publicerad? Men inte vara med i en skrivartävling? Och inte skriva så långt och mycket – bara göra ett glädjeskutt på pappret?

Då ska du bege dig till Ramsiga Tramsor! Det är en facebookgrupp startad av Torsten Larsson, mannen vars energi aldrig verkar ta slut.

På Ramsiga Tramsor lägger man in bilder och/eller korta texter. Där kan man skriva till en bild som är inlagd eller rita till en text. Syftet är att det ska vara ROLIGT! Det är ett projekt för att med ord och bild – tramsa fram en bok.

Så här skriver Torsten själv om projektet:

Du vet väl att det finns ett projekt som heter ”Ramsiga tramsor”?

Där är vi många illustratörer och författare som leker oss fram till en bok. Vi har inte bråttom och alla som är med har inte hunnit bidra än. Men det finns tid. Just nu har vi 67 texter och 51 bilder.

Alla eventuell vinst kommer att gå till välgörenhet. Ingen kommer att tjäna något men alla namn kommer såklart med i boken. (Det är viktigt att veta innan man ger sig in i projektet)

DU är naturligtvis också välkommen att vara med. Vi har en del texter som saknar bilder och en del bilder som saknar texter. Dessutom behöver vi mycket mer nytt. Häng på!

/Torsten Larsson. (Initiativtagare och projektledare)


Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.