Och så kom en till …

… refusering. Den fjärde idag. Tur att inte alla dagar har den statistiken. Samma förlag som innan, samma text som innan. Det är alltså två förlag som refuserat två texter. En var min egen och en var samskriven. Antar att de håller på att städa i högarna inför sommaren.

Ett intressant konstaterande är att det kan ta lång tid. Dessa två sändes in för fyra månader sedan.

Men jag har inte tid att grodda ner mig i det, har precis uppnått rätt antal tecken på en novell jag ska skicka in ikväll. Om man spottar tillräckligt länge på en sten blir den blöt, så är det. Och med alla antagna manus i december ska jag inte klaga.


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.