Novelltävling och litteraturkryssning

Nätverket Sverigeförfattarna arbetar för att sprida litteratur och läsning genom att bland annat ordna intressanta litterära event runt om i landet. 7-8 april avgår deras tredje Litteraturkryssning med Birka Cruises och i samband med detta har man nu utlyst en novelltävling. 15/3 är deadline för novelltävlingen men man ytterligare en tävling, som inte kräver något skrivande, och den har deadline IDAG.

Så här står det om novelltävlingen på Facebook:

Novelltävling!
Vad vore en Litteraturkryssning utan en novelltävling?
Boka din kryssning, maila in din novell och du har chans att vinna ett författarporträtt med intervju på Sverigeförfattarnas hemsida, en flaska champagne samt få novellen publicerad på vår hemsida och FB-sida. Vinnaren koras med pompa och ståt under kryssningen.
Regler: Temat är ”Författardrömmar” och ska bestå av ca 1500 ord eller ca 8500 tecken inkl blanksteg. Ditt bidrag behöver vi ha senast den 15 mars-19 till bigbiba@hotmail.se Märk mailet med Författardrömmar.
Hela programmet ser du här: http://www.xn--sverigefrfattarna-6zb.se/
Boka kryssningen här: www.litteraturkryssning.se
Juryn består av Sverigeförfattarnas styrgrupp. Juryns beslut kan inte överklagas.
Arrangörer är Sverigeförfattarna i samarbete med Birka Cruises.

Litteraturkryssningen verkar vara mycket bra upplagd och innehållsrik såväl vad gäller själva resan som det digra litterära programmet. Tävlingen är alltså öppen för dem som deltar i kryssningen.

Och den andra tävlingen då?

Jo, de som bokar senast idag kan vinna en lyxkryssning för 1-3 personer med Birka Cruises! Det framgår av Sverigeförfattarnas sida. Jag har för säkerhets skull kollat och enligt uppgift gäller detta tävlingschans även idag, 5/1.

En trevlig och lärorik kryssning som dessutom har dubbel vinstchans – önskar alla deltagare både lycka till och trevlig resa!

Här finns listan över 2019 års tävlingstips.

Det här inlägget postades i Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.