NAFS

Jag har till min stora glädje blivit godkänd som medlem i skrivarforumet NAFS. Här ger och får man respons för att bli bättre i sitt skrivande och på hemsidan finns också noveller publicerade.

Detta att man inte bara betalade och blev medlem utan faktiskt skulle godkännas av tidigare medlemmar med en eller flera insända noveller tycker jag var mycket positivt. Det gör inte bara att jag blir stolt, som antagen medlem, utan också att jag känner att det kommer att vara kvalitet i såväl de noveller jag kommer att lägga tid på att skriva respons på som i den respons jag själv kommer att få.

NAFS är intresserade av seriösa skrivare och vill gärna ha sin existens framförd till Författarskolan. Det finns säkert fler bland oss som antingen redan saknar responsen eller med saknad ser fram emot den dagen man skolan är slut och man står ensam med sina texter. Då är det skönt att ha fortsatt rätt att NAFSa!

 


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra, Jag läser och recenserar, Medlemskap och föreningar, Recensioner och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.