Mina favoritbloggar

Det är många bokläsare som bloggar. Detta är några av mina favoritbloggar:

Fru E som inte avslöjar så mycket om sig själv men är bibliotekarie

Bokparet som presenterar sig så här: Bokparet är en blogg som drivs av Gunilla och Jarl Börjesson. Vi är två pensionärer med bakgrund inom skolvärlden och har alltid läst mycket.
Vårt gemensamma intresse är böcker med historisk anknytning och skönlitterära romaner. Gunilla är dessutom intresserad av pusseldeckare och feel-good litteratur medan Jarl gärna läser kriminalromaner, spänningslitteratur och fantasy.

Maria Redström Norrman med sidan Bokförslaget. Hon håller även skrivkurser, i Varberg.

Anna i Göteborg är pedagog och har sidan och dagarna går.

Så här beskriver Hannele sig: Jag är anglofil, bokläsande tant, biblioman, har överdrivet intresse för att samla och äga böcker, läser, fotograferar, är periodare, läser olika mycket olika böcker. Min barndomsdröm om ett eget bibliotek är uppfylld, är gift med en bokläsare som älskar Fantomen. Som mormor läser jag även barnböcker. Livet skulle vara tråkigt utan böcker. Sidan heter Hanneles bokparadis.

Margareta i Södertälje har Beskrivarblogg.

Detta är bara några av mina favoritbloggar. Det finns så många. Tänk vilken tid dessa underbara människor lägger på att först läsa, sen recensera och till sist blogga om det de läst.


Det här inlägget postades i Blogg, Läsares bloggar, Skrivartävlingar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mina favoritbloggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.