Litteraturmässan i Bangkok

Såna här underbara utskick kan man få från Författarförbundet. Tänk, att åka på en sådan! Men det faller i mitt fall på två saker: för det första tänker jag att man ska vara mer etablerad som barnboksförfattare (är jag kanske det när året är slut, det är ju en den på gång?) för det andra har jag inte möjlighet att åka. Eller, vad säger jag? Klart jag hade kunnat! Men tillbaka till ”för det första”. Jag gläder mig ändå åt att såna här möjligheter finns och att någon kommer att få åka dit!

Skulle du vilja delta vid den årliga Litteraturmässan i Bangkok, Thailand?

Vi har fått en inbjudan från svenska ambassaden i Thailand som ansvarar för det svenska deltagandet.  Kulturhandläggare Sigrid Krajewski skriver:

”Temat är Det Glada Barnet och vi ser alltså då helst barn- och ungdomsboksförfattare, samt gärna illustratörer eller en kombination.  Mässan/festivalen håller på 26 mars – 6 april, men vi tänker oss det svenska besöket under de inledande dagarna. Två deltagare hade varit bra.

Programmet är inte satt men det är traditionellt sett workshops, paneldebatt, träffa thailändsk media och thailändsk bokindustri (för att ultimat ordna publicering till thailändska)

Vi uppmuntrar en jämn könsfördelning, och blandning av gamla och nya talanger …”

Ambassaden står för resa och uppehälle under de dagar ditt besök på mässan pågår.


Det här inlägget postades i Bokmässor, Medlemskap och föreningar, Resor och andra länder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.