Glöm inte att söka!

15 april är sista datum att söka till universitetsutbildningar. Numera finns ett riktigt smörgåsbord för den som vill utveckla sitt skrivande. Du kan läsa korta kurser, kanske välja en viss genre att öva mer på, eller läsa till en masterexamen i skrivande. Bäst av allt: man får respons på sin text av både kursledare och kurskamrater. Lika givande är faktiskt att läsa andras texter och att ge respons.

Det kan vara svårt att komma in på en kurs, många söker, så ett tipsa är att inte bara söka till en utbildning utan till flera. Kommer du sedan in på mer än du klarar (eller kanske ångrar dig helt och hållet) så är det bara att tacka nej. Så snabbt som möjligt, så någon annan kan få chansen.

Några av kurserna hittar du på min tipssida. Och förstås på Antagning.se.

En lockande kurs jag såg i år är att man kan gå Biskops Arnös fortsättningskurs på distans! Förvisso en träff per månad men det är ju stor skillnad mot att bo ett år på internat om man har familj. Det krävs att man antingen har gått deras grundkurs eller har med sig motsvarande kunskaper från någon annan utbildning.

Vänta nu inte för länge, ansök innan tiden går ut!


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.