Förlagsavtal

Undertecknade och postade två förlagsavtal förra veckan, till Ariton Förlag och Mörkersdottir Förlag. Känns lite speciellt och högtidligt. Som när man fick gå fram till fröken på examensdagen för att få sitt betyg.

Det är två av mina skrivna telningar som fått plats i varsin antologi. ”Tjej – hör och nu” ska få bo i Mörkersdottirs antologi ”Som en tjej”, både som e-bok och som tryckt bok. ”Begravningskaffet” har fått en liten lägenhet hos Ariton, i antologin ”Över en fika”.

Det blev underbart hektiskt för ett tag. Bägge förlagen skulle ha texter och foton, för Ariton intervjuade vi novellister varandra och jag fick lära känna Erika i Stockholm, korrekturläsning och så då avtal.

Boksläpp skulle också ordnas och där är jag riktigt nöjd och glad för mitt blir på Påarps Bibliotek. Och biblioteket är lika nöjda. Känns verkligen som hand i handske.

Nu väntar jag på ett par ytterligare antologier som redan är bestämda. Tjoho vad roligt det är!


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra, Noveller, Skrivartävlingar, Verser och dikter, lyrik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.