Dikttävling

Skrivarsidan – där jag nyligen vann årets novelltävling – har nu utlyst dikttävling 2014. Temat i år är ”Uppbrott” och man har sommaren på sig att skriva. Så här står det på Skrivarsidans hemsida. Många av mina författande vänner är poeter, jag hoppas de kommer att delta. Själv skriver jag också dikter till och från så det kommer nog ett bidrag även från mig. Vi får lära oss många genrer i Lund och dikter är en av dem.

Dikttävling 2014

För sjunde året i rad utlyser vi SkrivarSidans dikttävling. From i år är tävlingen är öppen för alla och inte bara SkrivarSidans medlemmar. Du kan delta med tre bidrag, dikter och/eller prosadikter, på sammanlagt tre A4-sidor teckensnittstorlek 12 pt. OBS! Dikterna ska inte vara publicerade i andra sammanhang.

Temat är ”Uppbrott”.

Bidragen ska vara inne senast den 22 september 2014 och du skickar dem till dikttavling@skrivarsidan.nu. Glöm inte att bifoga ditt namn, postadress och e-postadress.

Tre vinnare utses som får sina dikter publicerade på SkrivarSidan den 14 oktober 2014.

Priser 1:a pris 500 kr + diplom

2:a pris bokpaket + diplom

3:e pris antologin Whildeanska våren + diplom

OBS! Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.


Det här inlägget postades i Skrivartävlingar, Verser och dikter, lyrik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.