Barnboksantologi

Se här så intressanta saker de författande vännerna håller på med! Petra Dessmark, kollega från Egenutgivarna som har företaget Discemus Consulting, samlar nu bidrag till en barnboksantologi på temat ”Börja skolan”. Givetvis börjar jag tänka och skriva på en gång. Kan inte låta bli! Ge mig ett tema eller en bild och jag skriver …

Ett par promenader gav alla idéer sedan blev det några timmar vid datorn igår kväll. Återstår småfilande. Det var roligt att skriva för något äldre barn, tidigare har jag skrivit för de riktigt små. Kommer inte min text med i antologin är inte arbetet ogjort för då jobbar jag vidare på den, lägger till illustrationer, och ser om det kanske är något att antingen ge ut själv eller sända till förlag. Jag känner mig lockad av tanken på att det kan vara böcker som kan användas i skolan.

Extra roligt förstås att Petra lämnar bidrag till Friends och till Bris.

Vill du vara med så får du skynda dig!

Här är texten från Discemus hemsida:

Medverka i en barnboksantologi för åldern 6-9 med temat ”Att börja skolan”.
Discemus firar nämligen idag Världsbokdagen genom att bjuda in dig som är över 18 år till att medverka i denna antologi.
För varje såld antologi kommer 5% att gå… till organisationen Friends och ytterligare 5% till BRIS.
Dina bidrag kan vara dikter, verser, småberättelser och lite längre berättelser upp till 10 000 tecken.
Utgivningen av antologin kommer att ske under sommaren 2014 på Discemus Förlag.
Sista dagen för att skicka in ditt bidrag är den 25 maj 2014, mejla ditt bidrag till info@discemus.se Senast 31 maj meddelas de medverkande författarna i antologin.
Välkommen med dina alster!
www.discemus.se


Det här inlägget postades i Hjälpa andra, Medlemskap och föreningar och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Barnboksantologi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.