Bokmässan 2013

Lasse Berghagen intervjuas av Fredrik Belfrage. Han var riktigt rolig. Visste ni att han slagit en golfboll från Norge till Finland över Sverige uppe vid treriksröset för att komma i Guinnes Rekordbok.

Lasse Berghagen intervjuas av Fredrik Belfrage på bokmässan 2012.

Tiden går snabbt! Idag kom mail från ”Bok och Bibliotek” om Bokmässan 2013. Kommer vi att hinna få tillräckligt mycket klart för att delta? Får se, i annat fall siktar vi in oss på 2014. Men visst vore det roligt!

 

Mark Levengood och Jan Guillou. Det var kändisvimmel i Piratförlagets monter på bokmässan.

Mark Levengood och Jan Guillou signerar böcker på bokmässan 2012.

Så här står det i nyhetsbrevet:

 

Förberedelserna är i full gång inför Bokmässan 2013. Årets mässa är den 29:e i ordningen, och har Rumänien i fokus. Många utställare är redan anmälda och det stora pusslet med utplacering av montrar har startat upp. Det är alltid lika spännande att följa hur Bokmässan tar form.

Seminariegruppen arbetar intensivt med att hitta aktuella och inspirerande ämnen till seminarieprogrammet och inbjudningar skickas ut till författare och övriga medverkande både i Sverige och internationellt. Allt arbete ska resultera i runt 4o0 seminarier och det färdiga seminarieprogrammet presenteras tisdagen den 28 maj.

Parallellt planeras också för Bokmässans alla scen- och monterprogram. Förra året kunde mässans besökare välja bland totalt 3 446 programpunkter, och vi tror på ungefär samma antal i år.

Håll koll på Bokmässans hemsida www.bokmassan.se Här presenteras allt som händer under årets mässa efterhand som programmen blir klara och sidan uppdateras kontinuerligt. Följ Bokmässan också på Facebook, Twitter och Instagram.

Bokmässan arrangeras den 26–29 september på Svenska Mässan i Göteborg.


Det här inlägget postades i Blogg, Bokmässor, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.