Bokmässa och kattmässa

Bokmässa och Kattmässa Bonnie på kattutställning
Bokmässa och Kattmässa: Förra gången Bonnie var på kattutställningen i Malmö

 

20-21 april är det internationell kattutställning i Malmö och då är vi 2-3 kattboksförfattare som kommer att ha en monter för att marknadsföra och sälja våra böcker. Det blir så att säga en bokmässa på kattmässan. På Stadionmässan i Malmö kommer vi att sammanstråla med ca 600 katter för att ställa ut.

De som tillfrågats är:

  • Ylva Stockelberg, ekonom, konsult med eget företag, kattuppfödare och kunnig i avel, som bl.a. givit ut ”Katter för kiddies”, ”Gör som katten”, fackböckerna ”Katten i fokus” och ”Kattuppfödning”.
  • Textilkonstnären Bodil Vinke , som skrivit och illustrerat en barnbok om Katten Egon och årets månader
  • Carita Johansson, kattuppfödare och författare till boken ”Isas kattungar”
  • Och jag, Eva Ullerud, med barnboken ”Vitt och Kallt, sa Bonnie Katt”.

Idag gav Ylva besked att hon kommer, vilket innebär att idén är i hamn för då är vi två som deltar och det var minimum för vår lilla bokmässa. Carita har tackat nej, Bodil har inte svarat ännu. Det ska bli riktigt roligt att träffa de övriga på vår lilla bokmässa inom ramen för kattmässan. Verkligt god idé att vi kan dela monter, det blir ju litet magert med bara 1-2 böcker i en monter men på detta sätt får vi flera böcker att sälja. De har också viss bredd, både barnböcker och fackböcker.

Spännande också med författarnas olika bakgrund. Ylva, ekonom med eget företag och inriktad på konsulting, det känns som om vi har en del gemensamt.  Bodil, konstnär, visst känns det intressant!

Vår alldeles egna lilla bokmässa på den riktigt stora kattmässan.

Tack till Per Lindqvist på Sydkatten som tänkte på oss!

 


Det här inlägget postades i Blogg, Bokmässor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.