Besökstoppen

Nu är jag medlem på Besökstoppen. Det är en sida för bloggar av alla de slag. Här kan man hitta intressanta bloggar och även rösta fram veckans blogg. Som bloggare kan man hoppas på fler besökare via besökstoppen och man får även en statistik.

Jag hittade besökstoppen genom Hanneles Bokparadis, en sida som verkar väldigt tilltalande eftersom Hannele gillar England, böcker inklusive barnböcker, trädgårdar. Verkar helt enkelt vara en sympatisk person! Kanske skulle hon vilja recensera nästa barnbok? Först får jag förstås skriva den.

Jag har anmält mig till veckans tävling på Besökstoppen utan att egentligen vara säker på om man bör göra något mer innan. Skriva inlägg eller så?

Så här har Besökstoppen beskrivit sig sjäv:

VAD ÄR BESÖKSTOPPEN?

Besökstoppen är en topplista för bloggar och de rankas efter hur många unika besökare de har på sin blogg. Grundidén är att det ska vara lätt för bloggläsare att hitta nya och intressanta bloggar att följa. Detta åstadkoms genom att besökarna på ett enkelt sätt kan söka fram och se vilka bloggar som är populära och även vilka bloggar som är på uppgång i bloggsfären.

FÖR BLOGGARE:Genom att registrera din blogg här på Besökstoppen kommer det generera mer trafik till din blogg eftersom fler bloggläsare kommer att upptäcka just din blogg. Som medlem får du även en lättillgänglig statistik som är enkel att förstå. Självklart är det helt gratis att vara medlem på Besökstoppen.

Nu hoppas jag förstås att Besökstoppen skall generera läsare även till min lilla blogg.

 


Det här inlägget postades i Blogg, Medlemskap och föreningar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.