Bokmässa i Åstorp

Det blir utställning två helger i rad i april. Litteraturrundan söndagen 26/4 och lördagen innan dess är jag nu inbokad för bokmässa i Åstorp.

Bokmässan är på Kulturhuset Björnen 18/4 kl 13-17.  Back to the books, är evenemangets namn. Det bjuds på bland annat uppläsningar, mingel, samtal, bokbord och utställare.

Att jag får förmånen att vara med på detta evenemanget kan jag tacka LUFS för. Biblioteket, som är arrangör, har kontaktat tre olika skrivarlinjer och frågat om det fanns ett par villiga deltagare från varje. Therése, min handledare, vidarebefordrade till oss på författarskolan och på nolltid fick hon fullbokat. Vi blir en från varje årskurs som deltar.

Kontakten med ansvarig för mässan visade att man även ska ha utställare och jag kommer därför att vara med även för att signera och sälja böcker. Perfekt med en mässa som är så nära och en alldeles lagom tid dessutom!

Ett evenemang i norra Skåne och ett i södra, vad mer kan man önska.

Välkommen till Bokmässa i Åstorp och till Litteraturrunda i Trelleborgstrakten!

Glad Påsk i Åstorp

Glad Påsk i Åstorp

Av något outgrundligt skäl har Åstorp fått en björn som symbol. Björnar är ju annars extremt ovanliga i Skåne. Det finns gott om snidade jättestatyer av björnar i Åstorp och en av dem är nu utklädd till påskkärring. Jag passar på att önska en Glad Påsk med Åstorps nallen.

 


Det här inlägget postades i Bibliotek, Bokmässor, Fantasy/Science fiction/Skräck, Noveller, Romaner, Utbildningar och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bokmässa i Åstorp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.