Befriade min inre författare för en stund

Jag började läsa Nathalie Goldbergs ”Writing down the bones, freeing the writer within” tidigt i morse, redan vid 6 snåret. Det är en av böckerna som ingår i LUFS kurslitteratur.

Redan i början av boken kom instruktionen att övningsskriva. Så jag satte mig vid datorn och bara skrev rakt ut, det jag kom att tänka på. Sen tog jag en promenad och då kom ytterligare två historier, inte riktigt klara men ändå, tur att jag hade anteckningsblock i fickan. Som et stod i boken. Inget nytt, jag vet, men ibland behöver man en spark i ändan för att komma sig för.

Klockan är nu halv tio och jag har skrivit en hel, en halv och en början på noveller. Känns som om jag lyckades för ett ögonblick att befria min inre författare. Lyckad morgon!


Det här inlägget postades i Författa och marknadsföra, Utbildningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.