Ambassadör för Tidningen Skriva

Har anmält mig till försäljare av tidningen Skriva via hemsidan och blivit godkänd. Jag har tidigare inte lagt in någon reklam på min hemsida. Men nu kändes det rätt. Skriva är min favorittidning, den är full av tips och idéer, kommer lagom ofta, har alltid novelltävlingar. Klar favorit. Därför känns det också helt rätt att tipsa andra om den. Faktiskt har jag gjort det även tidigare, och har länkat till den, men nu blir det mer affärsmässigt.

Catharinas kortnovell i Skriva

Jag fick en kod att lägga till i deras banner, en egen kod så att de ser att beställningen går via min hemsida. Sen är det bara att hoppas på att någon klickar på bannern på min hemsida för att anmäla sig som prenumerant, då får jag provision från Skriva. Har inte sålt tidningar förr, inte ens jultidningar som barn. Spännande.


Det här inlägget postades i Ditt och Datt på Måfå, Författa och marknadsföra och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.