Allt som känns

Allt som känns, så heter antologin skriven av oss som i år gått kursen ”Att skriva barnlitteratur” vid Linnéuniversitetet. Efter att ha läst och lämnat respons på flera av texterna är jag glad över att få dela bok med mina skickliga kursare. Även det lockande omslaget är gjort av en deltagare: Maria Gustavsson.

Flera av texterna är utdrag ur vad som ska bli en längre kapitelbok för barn. Jag hoppas att de når målet och barnen, det är de verkligen värda.

Min egen text är en novell, Skämmas, som kom till under kursen. Kanske kommer den också att ingå i något annat. Men det jag nu fortsätter med, efter att ha tagit till mig en massa idéer och peppning, är att skriva lättlästa barndeckare.


Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Allt som känns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.